Suikerspinhuisje2

Suikerspinhuisje

Algemeen

COVID 19 – Update m.b.t. de lockdown

Het Suikerspinhuisje is helaas niet te huur
Het Suikerspinhuisje is gedurende de lockdown niet te huur. Verhuur van het Suikerspinhuisje na de lockdown kan alleen in overleg met de gemeente en op voorwaarde dat de staat van onderhoud een veilig gebruik toestaat. Zodra het weer mogelijk is, maken we daarvan melding op deze pagina.

#alleensamenkrijgenwecoronaondercontrole

Algemeen
Suikerspin is het blauwe huisje op het Schimmelplein, dat helemaal vol zit met speelgoed: stuntstepjes, skateboards, skippyballen, skeelers, springtouwen, zandbakspullen, stoepkrijt, en nog veel meer. Elke woensdag- en vrijdagmiddag, van 15.00 tot 17.00 uur, wordt dit speelgoed gratis uitgeleend aan alle kinderen uit de buurt. Natuurlijk hebben we limonade. Voor alle vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere grote mensen is er koffie en thee.Laat de kinderen spelen

Suikerspin wordt gerund door vrijwilligers uit de buurt. Samen houden zij het huisje open. Geregeld komt voor dat enthousiaste vrijwilligers toch niet meer kunnen: door zwangerschap, verhuizing of drukke werkzaamheden. Daarom kunnen we altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Wil je meehelpen om de kinderen te laten spelen? Kom kijken als we open zijn of stuur een mailtje naar suikerspin@schimmelplein.nl

Te huur
Het Suikerspinhuisje is te huur. Heb je geen zin in rommel in je huis of is je huiskamer gewoon te klein voor je enorme familie? Denk dan eens aan het Suikerspinhuisje. Het is van alle gemakken voorzien: stromend water, toilet, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat en desgewenst een magnetron. Je mag alles gebruiken, als je het maar achterlaat zoals je het zelf zou willen aantreffen: dat wil zeggen opgeruimd en schoon.

Ook te huur
Voor het huisje staan twee picknicktafels. Als je meer zitplek nodig hebt, huur dan onze biertafels erbij. We hebben er maar liefst drie, plus bijbehorende banken. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Het huisje kost 20 euro, de biertafels 10 euro per stuk. En als het regent hebben we ook nog twee professionele, makkelijk op te zetten partytenten te huur voor 10 euro per stuk. Stafeestje? We hebben ook vier stevige statafels te huur à 5 euro per stuk, desgewenst met zogenoemde rok (elastisch tafelkleed).

Meer info
Wil je meer info? Mail dan suikerspin@schimmelplein.nl. Wil je boeken? Klik dan hier.
Facebook


Twitter


Linkedin