Suikerspinfeest

In 2017 geen Suikerspinfeest

Het Suikerfeest is een jaarlijks terugkerend feest waarmee het nieuwe seizoen van de speelgoeduitleen inluiden. In 2017  gaat het Suikerspinfeest niet door wegens het gemis van vrijwilligers die deze activiteit op zich willen nemen.

Wie wil helpen het Suikerspinfeest dit jaar (mede) te organiseren? Veel is al bedacht, maar er is ook ruimte voor je eigen inbreng. En je kunt je ook met een groepje aanmelden. Bij het bedenken en regelen krijg je hulp van de Beheergroep Schimmelplein, waarin mensen zitten die ervaring hebben opgedaan bij de eerdere Suikerspinfeesten.

Het organiseren hoeft niet eens zo veel werk te zijn, zeker als je het met een paar mensen doet. Er ligt een draaiboek en er is budget om spellen te huren.

Meld je aan via info@schimmelplein.nl

 

 

suikerspin-poster-2016-zw


Het Suikerfeest is een jaarlijks terugkerend feest waarmee het nieuwe seizoen van de speelgoeduitleen inluiden. Kirsten Molendijk, chef suikerspinrooster, maakt het suikerspinrooster. Vrijwilligers die af en toe mee willen draaien bij de speelgoeduitleen kunnen zich bij haar aanmelden: kirstenmolendijk

  

Please specify a Flickr ID for this gallery

Reacties zijn gesloten.