Nieuw Engeland Opknapdag

Maandag 2 april van 12.00 – 16.00 uur

Na het paaseieren zoeken is het tijd voor grote buurtschoonmaak, de Nieuw Engeland Opknapdag!

We gaan het Schimmelplein en de eigen stoep en straat onder handen nemen. Boomspiegels en geveltuintjes aanharken, onkruid tussen de stoeptegels verwijderen en zwerfvuil verzamelen. Alles kan de straat op worden geveegd want in de middag komen de reinigingsauto’s van de gemeente.

Om 12.30 uur is de lunch op het plein, waarbij er voor de kinderen een workshop guerillagardening wordt verzorgd. De kinderen kunnen zelf zaadbommetjes maken (bolletjes van klei en aarde met zaadjes erin) om de wijk dezelfde middag nog te vergroenen!

Na de lunch verenigen we onze krachten om het Schimmelplein onder handen te nemen. We sluiten uiterlijk om 16 uur af met een borrel.

Aan het eind van de dag liggen Nieuw Engeland en het Schimmelplein er een stuk zonniger bij, klaar voor het lente- en zomerseizoen!

opknapdag-2018-fc

Hebben jullie nog tips, ideeen voor kleine of grote verbeteringen, onderhoudsaspecten? Aan het plein of in de wijk? Zaken die tijdens deze opknapdag niet aan bod komen? Laat ze me weten per mail of telefoon: 06-24687808.


Serge Calon

Coördinator ‘De Nieuw Engeland Opknapdag’
06-24687808

 

Reacties zijn gesloten.